Log ind

E-mail: Adgangskode:
Glemt adgangskode?

Log ind

Velkommen til Online.dpf.dk
Online.dpf.dk er Dansk Psykologisk Forlags portal for online produkter inden for det pædagogiske, det psykologiske og det organisatoriske område. Portalen giver adgang til online produkter og gør administration og scoring af test og prøver hurtig. Den åbner for en lang række muligheder og fordele i arbejdet med digitale test i din hverdag:

  1. Overblik over din konto på online.dpf.dk
  2. Ensartet og hurtig administration
  3. Elektronisk scoring og generering af rapporter
  4. Statusoversigt og arkiv.

Vi anbefaler ved første login, at du kopierer koden til det pågældende produkt fra den tilsendte mail fra Dansk Psykologisk Forlag.

Når du logger ind på portalen, kommer du ind på menuen ’Produkter’, hvor det tydeligt fremgår, hvilke online produkter du har købt og har adgang til. Her vil du også kunne se, hvilke andre online produkter vi tilbyder på portalen. Du har til hver en tid mulighed for at ændre din adgangskode til portalen under menuen ’Indstillinger’.

Mine online produkter
Vi anbefaler, at du starter med at læse vejledningen til programmet under menuen ’Hjælp’.

Når du klikker på det valgte produkt i kolonnen ’Mine online produkter’, finder du en brugervenlig vejledning til, hvordan du anvender og administrerer produktet.

Ved klik på hvert produkt i kolonnen ’Mine online produkter’ får du adgang til produktet. Er der tale om licensbaserede produkter får du overblik over, hvor mange licenser du har tilbage, hvem du har bedt udfylde produktet, om produktet er påbegyndt og afsluttet og naturligvis det endelige resultat i form af en rapport.

Øvrige online produkter fra Dansk Psykologisk Forlag
Ved klik på et produkt i kolonnen ’Øvrige online produkter fra Dansk Psykologisk Forlag’ får du en kort præsentation af produktet med link til en uddybende præsentation på hjemmesiden, hvor det også er muligt at købe produktet. Har du spørgsmål eller forslag til nye produkter, er du naturligvis velkommen til at kontakte Dansk Psykologisk Forlag på tlf. 4546 0050 eller info@dpf.dk.


Dansk Psykologisk Forlag · Knabrostræde 3, 1, sal · 1210 København K · Tlf.: +45 45460050 · E-mail: info@dpf.dk